• reiniging machines

Proces Kunststof Reiniging

S&K Swieringa Kunststof is de expert in kunststof reiniging. S&K reinigt kunststof pallets, bakken en boxen en behoort tot de meest vooraanstaande bedrijven op dit gebied in Europa. De fabriek is zo ingericht dat de vuile en de schone routing volledig van elkaar zijn gescheiden. Het proces start met het uitladen en verzamelen van de kunststof pallets. Vervolgens worden de pallets naar onze wasruimte getransporteerd. Vanaf dit punt is de fabriek, i.v.m. onze klanten in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, ingericht als medium care omgeving. Dit houdt in dat er speciale hygiëne en kleding vereist is. De hypermoderne wasstraat garandeert een perfecte reiniging van de pallets en bakken.

Na een visuele controle van het product wordt deze in de machine geplaatst. Vervolgens wordt ze eerst op 57 graden voorgespoeld. Daarna volgt de hoofdreiniging op 64 graden en een naspoeling op 80 graden. De droogunits zorgen in 2 stappen voor de laatste behandeling. Nu worden de pallets volledig geautomatiseerd overgebracht naar de geconditioneerde opslagruimte en automatisch gestapeld. Na de stapeling worden ze, indien vereist, geheel verpakt om eventuele besmetting tijdens het transport naar de afnemer te voorkomen. Onze fabriek beschikt over een grote geconditioneerde opslagruimte waar alle producten per klant en per soort kunnen worden opgeslagen.

Blik achter de schermen van onze kunststof reiniging

Laat uw kunststof reiniging uitvoeren door
S&K Swieringa Kunststof

Bent u geïnteresseerd, en lijkt het u wat om uw kunststof pallets, palletboxen of boxen bij ons te reinigen neem dan contact op aan de hand van het contactformulier, of bel even met kantoor.

Contact opnemen