Een breed aanbod

Bekijk hier het totaalaanbod van kunststof pallets, containers en kunststof bakken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over maatwerk oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Nest Pallets

Eco Pallets

Endur Pallets

Hygienic Pallets

Pallet Box

Boxes

Customized Pallets

Type pallets

Nestbaar
Stelling geschikt
Multi – trip
HDPE
PO
PP
Export

Afmetingen

1100 x 1100 1219 x 1016
1140 x 1140 1219 x 1143
1200 x 1000 1219 x 1219
1200 x 1200 600 x 400
1200 x 800 800 x 400
1210 x 1110 800 x 600

Vind de oplossing die bij u past

S&K Swieringa Kunststof, één van de belangrijkste en meest toonaangevend bedrijven in Europa binnen een unieke markt, namelijk die voor kunststof pallets. Personeel in de transportbranche en de voedselindustrie is ongetwijfeld bekend met de frustratie die houten pallets, kratten en containers kunnen opleveren. Wij hebben de oplossing voor deze frustraties gevonden in de vorm van een modern en goedkoop product. Veel van onze producten zijn gebaseerd op de wensen van onze klanten en er bestaat dan ook een grote kans dat uw wensen overlappen met die van hen. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan wij graag met u in gesprek en vinden een oplossing waar u tevreden mee kunt zijn.

Beter dan hout!

Onze kunststof pallets zijn een innovatie die is voortgekomen uit teleurstelling met de ouderwetse houten variant. Het is dan ook logisch dat de twee constant worden vergeleken en dat ons moderne model als een verbetering gezien wordt. Zo voldoet kunststof bijvoorbeeld aan de strenge eisen voor export naar landen zoals Canada, USA, China, Australië en Nieuw-Zeeland terwijl hout hiervoor eerst een speciale behandeling moet ondergaan. Ook is plastic een stuk veiliger aangezien er geen splinters ontstaan en er geen spijkers in de producten verwerkt zijn. Dit kan namelijk voor lelijke verwondingen zorgen. Onze pallets zijn lichter en daardoor meer ergonomisch, ze belasten u niet tijdens het tillen en door de constante vormgeving nemen ze minder ruimte in beslag bij opstapeling. Kortom, er zitten niets dan voordelen aan onze modellen wanneer het wordt vergeleken met het ouderwetse houten model.

Ontdek nog meer voordelen

Ons kunststof is dus beter dan hout om producten uit te vervaardigen. Maar hiernaast beschikt het ook over nog een aantal andere unieke voordelen. Wij hebben deze voordelen hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Vochtafstotend : bescherming tegen bijv. schimmel
 • Afmeting , gewicht en vorm blijven steeds constant
 • Duurzaamheid : kunststof pallets hebben een veel langere levensduur dan houten pallets
 • Kunststof pallets voldoen aan de strengste eisen voor export naar USA, Australië, Canada,Nieuw-Zeeland en China; in tegenstelling tot houten pallets waarvoor een speciale, dure behandeling vereist is.Waarom kunststof pallets?
 • Veilig in gebruik: geen splintervorming of spijkers
 • Personalisering mogelijk: vermelding bedrijfsnaam, logo en kleur
 • Tracering mogelijk dankzij gebruik van Radio Frequency Identification-technologie ( RFID )
 • Besparing op arbeidskosten dankzij vlotter transport en manipulatie
 • Ergonomisch verantwoord : kunststof pallets zijn lichter dan houten pallets
 • Snel en eenvoudig te reinigen
 • Ecologisch verantwoord : kunststof pallets kunnen gerecycleerd worden
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Excellente mechanische eigenschappen in elke toestand (statisch, dynamisch en gestapeld)
 • Veilig transport van kostbare goederen
 • Optimalisatie van de beschikbare ruimte dankzij uitstekende stapelbaarheid van kunststof pallets

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u meer weten over onze producten van kunststof? Kijk gerust verder op onze website en lees meer over onze pallets, bakken en containers. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze medewerkers voor gericht advies en een persoonlijke offerte. Wij vertellen u graag meer over onze unieke kunststof pallets.

Offerte aanvragen