Reinigen kunststof pallets

Meer dan een fabrikant

Welkom bij S&K Swieringa Kunststof, uw specialist in het vervaardigen, transporteren en reinigen van kunststof pallets. Wij zijn één van de grootste en belangrijkste bedrijven van Europa binnen de unieke markt van de kunststof pallets. Wij hebben vele jaren ervaring met het ontwerpen van de meest effectieve en klantvriendelijke producten op basis van de wensen van onze klanten. Wij hebben waarschijnlijk precies wat u zoekt en zelfs als dit niet het geval is, kunt u even contact opnemen met ons zodat wij speciaal op maat gemaakte pallets voor u kunnen produceren. Op die manier zijn wij meer dan een fabrikant en leverancier.

Kies voor professionele reiniging

Één van de unieke diensten die wij u aanbieden is het reinigen van kunststof producten. Wij hebben namelijk een speciale installatie die er op is ingericht om al onze producten optimaal schoon te maken.

Wij nemen graag uw vieze pallets in ontvangst en zullen deze vervolgens voor u reinigen in onze speciale machines. Wanneer de producten binnenkomen worden zij in een aparte hal geplaatst zodat ze niet in contact komen met de gereinigde producten. Vervolgens gaan ze door een machine en worden ze onderworpen aan een voorspoeling, hoofdspoeling en naspoeling waarbij de temperatuur steeds oploopt.

Reinigen kunststof pallets

Uiteindelijk worden ze gedroogd en opgeslagen voor transport terug naar de klant. In onze fabriek heersen zeer strenge hygiënische eisen en wij nemen ons werk dan ook uiterst serieus. Alleen op deze manier kunnen wij u echt goed gereinigde producten aanbieden.

Vraag een ontwerp op maat aan

Maar wij doen natuurlijk veel meer dan slechts het reinigen van de pallets. Wij ontwerpen allerlei producten van hoogwaardig kunststof voor onze trouwe clientèle. Zo maken wij onder andere palletboxen, hyboxen, stapelbakken en containerbakken. Wij vertrouwen hiervoor op onze ervaring en de deskundige kennis van onze medewerkers. Onze producten sluiten altijd goed aan bij de wensen van onze klanten aangezien wij weten wat er bij u speelt en wij voorzien u in de kunststof pallets die u nodig hebt. Zo voldoen ze bijvoorbeeld aan strenge eisen voor export naar de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en China. Vraag ons persoonlijk naar onze diensten buiten het reinigen van kunststof.

Vraag het ons direct!

Wilt u graag dat wij uw producten voor u reinigen, maar wilt u eerst wat meer informatie? Kijk gerust eens rond op onze website waar u nog veel meer over onze producten en onze werkwijze kan lezen. Of vraag ons behulpzame personeel direct naar de mogelijkheden voor het reinigen van kunststof pallets.