Plastic pallets

Ontdek vakwerk op maat

Werkt u in de voedselindustrie en zoekt u een handige en goedkope variant van uw vervallen houten pallets? Of werkt u al langer met plastic pallets en wilt u deze graag eens laten opknappen of reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. S&K Swieringa Kunststof is één van de leidende bedrijven in Europa op dit gebied. Wij danken onze reputatie aan onze innovatieve werkhouding, onze professionele kennis van ons vak en onze flexibele en persoonlijke omgang met de klant. Wij helpen u graag aan een pallet, bak of container van plastic en wij verzorgen altijd advies op maat.

Bekijk de voordelen van kunststof

Nu vraagt u uzelf misschien af wat er nu zo geweldig is aan die plastic pallets. U heeft wellicht al jaren ervaring met de houten variant en u heeft hier nooit veel problemen van ondervonden. Hieronder hebben wij een aantal voordelen van het plastic op een rijtje gezet die ook u zullen overtuigen van de superieure kwaliteit van de producten die wij voor u vervaardigen, leveren en reinigen. Hierom kiest u voor kunststof:

  • Het werkt vochtafstotend dat bijvoorbeeld de vorming van schimmel voorkomt
  • De afmetingen zijn consequent zodat u altijd kunt rekenen op dezelfde vorm en gewicht
  • Ze zijn een stuk duurzamer en hebben dus een langere levensduur dan de houten variant
  • Houten pallets moeten een speciale en dure behandeling ondergaan voor export naar o.a. Canada, USA, China en Australië en Nieuw-Zeeland, de onze niet
  • De veiligheid is gegarandeerd doordat er geen splinters of spijkers kunnen uitsteken

Plastic pallets

Plastic pallets

duurzame Plastic pallets

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

We kunnen nog wel even doorgaan met het opnoemen van de voordelen van onze plastic pallets, maar in plaats daarvan vertellen wij u liever iets over onze service. Wij staan namelijk bekend om onze klantgerichte werkwijze. Veel van onze producten komen voort uit de wensen van onze klanten op het gebied van pallets en andere transportmiddelen. Er bestaat dus een grote kans dat die overeenkomen met uw wensen. Ook wanneer dit niet het geval is en u op zoek bent naar een plastic product dat wij niet hebben, dan gaan wij hier met u over in gesprek totdat we een oplossing vinden.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het vervaardigen en gebruik van plastic pallets?
Op onze website vindt u hier meer informatie over. U kunt ook meer voordelen van ons plastic bekijken.

Neem gerust contact op met ons behulpzame personeel voor persoonlijke vragen over onze pallets en werkwijze.