Reinigen van pallets

Alles voor uw reiniging van pallets

S&K Swieringa Kunststof reinigt en verkoopt kunststof pallets, bakken en boxen en behoort tot de meest vooraanstaande bedrijven op dit gebied in Europa.

De fabriek

De fabriek is zo ingericht dat de vuile en de schone routing volledig van elkaar zijn gescheiden. Het proces start met het uitladen en verzamelen van de kunststof pallets.

Vervolgens worden de pallets naar onze wasruimte getransporteerd. Vanaf dit punt is de fabriek, i.v.m. onze klanten in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, ingericht als medium care omgeving. Dit houdt in dat er speciale hygiƫne en kleding vereist is.

Hypermoderne wasstraat

De hypermoderne wasstraat garandeert een perfecte reiniging van de pallets en bakken.
Na een visuele controle van het product wordt deze in de machine geplaatst. Vervolgens wordt ze eerst op 57 graden voorgespoeld. Daarna volgt de hoofdreiniging op 64 graden en een naspoeling op 80 graden. De droogunits zorgen in 2 stappen voor de laatste behandeling. Nu worden de pallets volledig geautomatiseerd overgebracht naar de geconditioneerde opslagruimte en automatisch gestapeld. Na de stapeling worden ze, indien vereist, geheel verpakt om eventuele besmetting tijdens het transport naar de afnemer te voorkomen.

Reinigen van pallets

Opslagruimte

Onze fabriek beschikt over een grote geconditioneerde opslagruimte waar alle producten per klant en per soort kunnen worden opgeslagen.

Via het tweede laadperron kunnen de schone producten worden geladen.

Naast de reiniging en het onderhoud leveren wij alle soorten nieuwe pallets, bakken en boxen.