Palletbox

Ontvang persoonlijk advies

Werkt u in de transportbranche en wordt het tijd om uw materiaal te vernieuwen? Hebt u een onderneming in de voedselindustrie en vraagt u uzelf af of het transport van uw voedsel niet op een professionelere manier kan worden uitgevoerd? Of beschikt u over plastic pallets en wilt u deze graag eens laten schoonmaken door een vakbekwaam bedrijf? Welkom bij S&K Swieringa Kunststof, het antwoord op al uw problemen. Wij zijn al jarenlang één van de belangrijkste bedrijven in Europa in het vervaardigen en transporteren van plastic vervoersmiddelen, waaronder de pallet, palletbox, containerbak, hybox, en stapelbakken. Hebt u interesse in onze producten, bijvoorbeeld de palletbox? Neem dan vandaag nog contact op voor een persoonlijk advies.

Leer uw nieuwe transportmiddel kennen

Wij leveren allerlei producten die wij vervaardigen in onze gespecialiseerde fabriek. Wij zijn voornamelijk gericht op het maken van grote kunststofvoorwerpen. De palletbox is hier een perfect voorbeeld van. Bent u op zoek naar middelen om grote volumes eenvoudig te transporteren, dan is hier uw antwoord. Wij hebben een uniek design gecreëerd en de beste grondstoffen gekozen voor het produceren van deze boxen. U kunt dit product zowel geventileerd als gesloten bestellen, afhankelijk van uw wensen voor de box en of u bijvoorbeeld vloeistoffen wilt vervoeren. Er zitten vervangbare sleeplatten op en een vaste etikethouder. De palletbox wordt standaard geleverd in grijs of blauw, maar u kunt natuurlijk altijd even informeren of andere kleuren ook mogelijk zijn als u dit wenst. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Palletbox

Ontdek de specificaties

Palletbox

De palletbox heeft een uitstekend levensduur. De duurzaamheid is vooral te danken aan de stootvaste hoeken en de versterkte ribstructuur die het product zijn kracht geven. Ook is het uitstekend geschikt voor de geautomatiseerde transportindustrie. Gestandaardiseerde opslagsystemen kunnen genieten van het eenvoudige doch effectieve en stevige model. Door de stapelrand en antislip noppen kunt u de palletbox eenvoudig stapelen tot maar liefst 7 boxen hoog. De standaardafmetingen zijn 1300 mm x 1150 mm x 1250 mm en statisch kan een box maar liefst 7000 kg dragen. In dynamische toestand of aan een rek is dit 1000 kg. Zelf weegt de box echter slechts 72 kg.

Bekijk onze website

Wilt u graag wat meer weten over ons bedrijf of over onze producten zoals de palletbox? Op onze website kunt u hier meer over lezen en vindt u ons gehele assortiment. Ook kunt u hier onze contactgegevens vinden die u nodig hebt om u eigen palletbox aan te vragen.

Duurzame palletbox