Kunststof stapelbakken

Bespaar moeite en geld

Werkt u in de voedselindustrie en bent u niet tevreden over de houten pallets of stapelbakken waarin u uw producten geleverd krijgt? Moet uw bedrijf in de transportbranche echt eens gaan vernieuwen en bent u op zoek naar innovatieve middelen die het transport makkelijker en goedkoper maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. S&K Swieringa Kunststof is een specialist op het gebied van het vervaardigen, transporteren en reinigen van innovatieve producten die het vervoer van allerlei goederen eenvoudiger maken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze plastic pallets of onze kunststof stapelbakken die u gegarandeerd veel moeite en geld kunnen besparen.

Ontdek onze stapelbakken

Wij vervaardigen allerlei producten in onze fabriek. Wij zijn echter gespecialiseerd in het maken van grote kunststofvoorwerpen zoals onze moderne palletboxen. Onze kunststof stapelbakken zijn hier echter ook een goed voorbeeld van. Zo ontwerpen en maken wij bijvoorbeeld allerlei Euro containers. Deze speciale vervoersmiddelen maken uw werk een stuk eenvoudiger en laten u het transport inrichten zoals u het wilt aangezien ze in vele vormen en afmetingen te leveren zijn. Ze zijn zeer breed inzetbaar en zorgen voor stabiele stapeling. Ook tijdens de transport zullen de stapelbakken goed blijven staan en minimaal bewegen of verschuiven. Bovendien kunt u de kleinere modellen op de grote bakken stapelen door de opbouw van de modellen.

Kunststof stapelbakken

Dit zorgt ervoor dat u iedere ruimte optimaal kunt benutten voor opslag met behulp van onze Euro containers. U kunt kiezen voor de kunststof producten met een volume van 3 tot en met 165 liter. Kijk op onze website voor het gehele assortiment.

Laat uw bakken vakkundig reinigen

Een ander voordeel van onze kunststof stapelbakken is dat ze erg gemakkelijk te reinigen zijn. U kunt hiervoor ook bij ons terecht. Wij hebben een speciale ruimte en installatie ontworpen voor het effectief schoonmaken van al onze kunststof producten. Hier gelden strenge hygiƫnische regels en zo worden gereinigde en nog te reinigen bakken bijvoorbeeld nooit in dezelfde ruimte opgeslagen. Met behulp van drie verschillende spoelingen met oplopende temperaturen wordt echt al het vuil verwijderd en krijgt u de schone stapelbakken weer terug.

Kunststof stapelbakken

Vraag ons om hulp

Hebt u interesse in onze kunststof stapelbakken? Kijk gerust even verder op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden of neem direct contact op en vraag onze ervaren medewerkers naar de opties binnen stapelbakken. Zij vertellen u graag meer over onze kunststof producten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als professioneel producent en distributeur.