Kunststof pallets

Vind de oplossing die bij u past

Welkom bij S&K Swieringa Kunststof, één van de belangrijkste en meest toonaangevend bedrijven in Europa binnen een unieke markt, namelijk die voor kunststof pallets. Personeel in de transportbranche en de voedselindustrie is ongetwijfeld bekend met de frustratie die houten pallets, kratten en containers kunnen opleveren. Wij hebben de oplossing voor deze frustraties gevonden in de vorm van een modern en goedkoop product.

Veel van onze producten zijn gebaseerd op de wensen van onze klanten en er bestaat dan ook een grote kans dat uw wensen overlappen met die van hen. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan wij graag met u in gesprek en vinden een oplossing waar u tevreden mee kunt zijn.

Kunststof pallets: Beter dan hout!

Onze kunststof pallets zijn een innovatie die is voortgekomen uit teleurstelling met de ouderwetse houten variant. Het is dan ook logisch dat de twee constant worden vergeleken en dat ons moderne model als een verbetering gezien wordt. Zo voldoet kunststof bijvoorbeeld aan de strenge eisen voor export naar landen zoals Canada, USA, China, Australië en Nieuw-Zeeland terwijl hout hiervoor eerst een speciale behandeling moet ondergaan.

Ook is plastic een stuk veiliger aangezien er geen splinters ontstaan en er geen spijkers in de producten verwerkt zijn. Dit kan namelijk voor lelijke verwondingen zorgen. Ook zijn onze pallets lichter en daardoor meer ergonomisch, ze belasten u niet tijdens het tillen en door de constante vormgeving nemen ze minder ruimte in beslag bij opstapeling. Kortom, er zitten niets dan voordelen aan ons model wanneer het wordt vergeleken met het ouderwetse houten model.

Ontdek nog meer voordelen van kunststof pallets

Ons kunststof is dus beter dan hout om producten uit te vervaardigen. Maar hiernaast beschikt het ook over nog een aantal andere unieke voordelen. Wij hebben deze voordelen hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Het is vochtafstotend zodat er geen schimmels gaan groeien op de producten of in de opslaghal.
  • De pallets zijn erg duurzaam en kunnen ontelbare keren hergebruikt worden.
  • Kunststof pallets kunnen gerecycled worden waardoor het gebruik ook ecologisch verantwoord is.
  • Reinigen is snel en eenvoudig en dit kunnen wij voor u verzorgen in onze speciale installatie.

Kunststof pallets

Kunststof pallets

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u meer weten over onze producten van kunststof? Kijk gerust even verder op onze website en lees meer over onze pallets, bakken en containers. Ook kunt u natuurlijk even contact opnemen met ons behulpzame personeel voor gericht advies en een persoonlijke offerte. Wij vertellen u graag meer over onze unieke kunststof pallets.