Kunststof containers

De beste van Europa

Hebt u ervaring met het vervoer in de voedselindustrie en vraagt u uzelf af of er niet een eenvoudigere manier is dan die ouderwetse houten pallets en stugge containers? Werkt u voor een onderneming in de transportbranche en wordt het tijd om te gaan vernieuwen en moderne materialen aan te schaffen? Of bent u al in het bezit van kunststof containers maar weet u niet zo goed hoe u deze het beste kan reinigen? Voor dit alles, en nog veel meer, kunt u bij ons terecht. S&K Swieringa Kunststof is één van Europa’s belangrijkste en meest toonaangevende bedrijven binnen deze unieke industrie.

Ontdek ons ruime aanbod

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan. Op onze website kunt u al onze producten gemakkelijk vinden dus kijk gerust even rond en vind precies wat u zoekt. Wij hebben onder andere kunststof pallets, bijvoorbeeld export pallets maar ook de long-term heavy duty variant, hyboxen, palletboxen, big boxen, stapelbakken en andere containers. De meeste van onze producten zijn ontworpen op basis van verzoeken en wensen van onze uitgebreide clientèle. Wij richten ons dan ook altijd op producten die de klant wenst. Kijk dus even rond in ons assortiment en vind binnen de kortste keren een product dat precies bij uw wensen aansluit. Mocht u nu helemaal niets tegenkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kunststof containers

Onze professionele en deskundige medewerkers ontwerpen graag kunststof containers op maat voor uw specifieke wensen. Ook kunnen wij op aanvraag onze huidige producten aanpassen, zo kunnen wij op verzoek bijvoorbeeld het standaard grijs of blauw inwisselen voor een kleur die beter bij uw wensen aansluit.

Ervaar onze aandacht voor de klant

Wij zijn een uiterst klantgericht bedrijf en onze klanten staan centraal in alles wat wij doen. Of het nu gaat om het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe kunststof containers, het transporteren en leveren van nieuwe plastic pallets, het reinigen van al uw kunststof producten in onze speciale installatie, of slechts over het aanbieden van het meest vakkundige advies over containers en transportmiddelen dat er in Europa te vinden is, wij houden altijd de wensen van onze klanten in ons achterhoofd.

Neem direct contact op!

Wilt u graag wat meer weten over onze kunststof containers? Kijk gerust op onze website voor het volledige assortiment. Ook kunt u natuurlijk even contact opnemen met ons vriendelijke personeel en hen naar onze containers vragen. Wij voorzien u met plezier van deskundig advies over alle mogelijkheden op het gebied van kunststof producten.