Kunststof bakken

Ervaar ons succes

Werkt u al lange tijd in de voedselindustrie of hebt u een onderneming in de transportbranche? Wellicht hebt u uzelf dan al eens of vaker de vraag gesteld waarom we nog altijd met houten pallets en bakken werken. Het kan echter ook anders. Plastic pallets bieden een veiligere en makkelijkere manier om uw transport te verwezenlijken en wij helpen u hier graag bij. S&K Swieringa Kunststof is één van de belangrijkste spelers op deze unieke markt en ons bedrijf is toonaangevend binnen heel Europa. Wij kunnen u helpen bij het vervaardigen, transporteren en zelf reinigen van kunststof bakken, containers, pallets en ga zo nog maar even door.

Verken de vele voordelen

Één van de innovatieve producten die wij u aanbieden zijn onze professionele plastic pallets. Deze zijn vervaardigd uit stevig materiaal en bieden u allerlei voordelen ten opzichte van de ouderwetse houten variant. Hieronder hebben wij een aantal van de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje gezet:

  • Kunststof is steviger en duurzamer dan hout. Zo blijven de pallets langer heel en bruikbaar.
  • Het plastic is veel veiliger dan hout omdat er geen splinters ontstaan en er geen spijkers worden gebruikt.
  • De plastic bakken zijn veel eenvoudiger te stapelen waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de opslagruimte.
  • Ze zijn zeer eenvoudig te reinigen en werken bovendien vochtafstotend zodat er bijvoorbeeld geen schimmel op de pallets komt te zitten.
  • Kunststof bakken voldoen aan de strenge eisen van overzeese export naar onder meer China, Canada, USA, Australië en Nieuw-Zeeland, terwijl houten pallets hiervoor behandeld moeten worden.

Ontdek onze professionele werkwijze

De lijst van voordelen van onze kunststof bakken gaat nog wel even door. Maar u kunt niet alleen op een fantastisch product rekenen wanneer u ons benadert. Ook ons personeel behoort tot het beste dat er te vinden is. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de verschillende toepassingen van onze kunststof pallets. Bovendien beschikken zij over de juiste diploma’s en weten zij als geen ander wat er komt kijken bij het ontwerpen van een klantvriendelijk product. Wij zijn niet voor niets de marktleider geworden binnen de plastic bakken.

Neem direct contact op!

Hebt u interesse in onze kunststof bakken, of wilt u uw plastic pallets graag laten reinigen in onze professionele installatie? Neem dan gerust even contact op met ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over het kunststof dat wij gebruiken en zij kunnen u aan speciaal op maat gemaakte bakken helpen voor uw eigen onderneming.

Kunststof bakken

Kunststof bakken