Kunstof pallets

Kies voor deskundig advies

Bent u werkzaam in het transporteren van goederen of werkt u voor een gigant in de voedselindustrie die regelmatig grote leveringen maakt? Bent u op de hoogte van de innovaties in de transportwereld of vraagt u uzelf af of het allemaal niet makkelijker kan dan die ouderwetse houten pallets? Wij hebben het antwoord voor u dat bestaat uit twee woorden. S&K Swieringa Kunststof biedt u de oplossing aan: kunstof pallets. Wij zijn een belangrijke speler op deze unieke markt en één van de grootste bedrijven van Europa die zich hiermee bezig houden. Daarom kunnen wij u van het meest professionele en deskundige advies voorzien op ons vakgebied.

Ontdek ons assortiment

Wij bieden u een fantastisch assortiment aan dat veel verder gaat dan slechts kunstof pallets. Veel van de producten die wij verzorgen zijn gebaseerd op wensen van onze klanten en er bestaat dan ook een grote kans dat uw wensen overeenkomen met de wensen die wij al gehoord en verwerkt hebben. Kijk dus een rustig rond tussen onze beschikbare kunstof producten en wellicht vindt u exact wat u zoekt. Is dit niet het geval, dan kunt u altijd contact opnemen met ons behulpzame personeel voor het ontwerp van een persoonlijk product. Tot ons assortiment behoren onder andere:

  • Plastic pallets
  • Palletboxen van 1400 L
  • Hyboxen en vouwboxen
  • Big Box palletcontainers
  • Stapelbare containers
  • IBC-tanks, vaten en bigbags
  • Tweedehands producten

Voor een persoonlijker aanbod van onze producten kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers. Zij sturen u graag in de juiste richting.

Kunststof pallets

Laat uw producten reinigen

Wij zijn niet alleen een bekwame producent en leverancier van kunstof pallets, maar wij kunnen deze ook voor u reinigen. Wij hebben namelijk een speciale installatie voor het schoonmaken van alle pallets die wij vervaardigen. In de fabriek worden de schone van de vieze gescheiden en heersen strenge hygiënische maatregelen. De kunstof producten worden vervolgens door drie verschillende spoelingen geleid met een oplopende temperatuur om al het vuil te verwijderen. Om uw eigen producten te laten reinigen door ons professionele team kunt u het beste even contact opnemen.

Kijk op onze website

Wilt u graag wat meer weten over de verschillende producten van kunstof die wij vervaardigen en leveren? Kijk gerust op onze website voor ons volledige assortiment. Ook kunt u hier meer lezen over ons bedrijf, onze werkwijze en hoe wij onze pallets maken en reinigen. Tenslotte vindt u er onze contactgegevens voor het bestellen van uw eigen kunstof pallets.