Duurzame pallets

Ervaar de allerbeste

Bent u bekend met de transportindustrie of werkt u voor een groot bedrijf dat regelmatig aanzienlijke ladingen krijgt afgeleverd? Dan bent u ongetwijfeld bekend met de gebreken van houten pallets. Wellicht hebt u uzelf al eens of meermaals opengehaald aan de splinters of een uitstekende spijker en hebt u al vele kapotte of beschimmelde exemplaren voorbij zien komen. De houten producten staan dan ook niet bekend als de meest duurzame. Wij van S&K Swieringa Kunststof hebben echter de oplossing voor u. Als één van de marktleiders in Europa, voorzien wij u graag van de allerbeste kunststof duurzame pallets.

Kies voor innovatie en verbetering

Wij hebben de afgelopen jaren een aantal zeer professionele en effectieve producten ontworpen op basis van de wensen van onze klanten, waaronder onze zeer duurzame pallets. Wij voldoen graag aan uw verzoeken en gaan met plezier het gesprek aan. Zo klaagden veel klanten over de houten pallets die zij gebruikten omdat deze een zeer korte levensduur hadden. Wij hebben daarop een kunststof product ontwikkeld dat met recht een verbetering genoemd kan worden. Zo voldoen onze producten bijvoorbeeld aan de strenge eisen die er worden gesteld aan producten die naar het buitenland worden versleept, waaronder de Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en China.

Duurzame pallets

Ook werken zijn vochtafstotend en ondergaan ze een duurzame behandeling zodat u ze nog zeer lang kan gebruiken en hergebruiken. Bovendien zijn ze een stuk veiliger om te gebruiken en passen ze beter op elkaar tijdens het stapelen zodat u optimaal gebruik kan maken van de ruimte.

Ontdek nog meer voordelen!

Dit zijn echter niet de enige voordelen waarvan u kunt genieten wanneer u voor onze duurzame pallets kiest. Hieronder hebben wij een aantal kwaliteiten op een rijtje gezet die u helemaal zullen overtuigen van de bruikbaarheid van onze duurzame producten:

  • Ze zijn licht en makkelijk handelbaar zodat ze erg ergonomisch in gebruik zijn.
  • De pallets kunnen gerecycled worden wat ze ook ecologisch verantwoord maakt.
  • Dankzij onze Radio Frequency Identification-technologie (RFID) bent u uw product nooit kwijt.
  • Ze kunnen eventueel aangepast worden op persoonlijk verzoek, denk aan de kleur, of de vermelding van een bedrijfsnaam of logo.

Duurzame pallets

Neem direct contact op!

Wilt u graag wat meer weten over onze duurzame pallets voordat u een bestelling plaatst? Neem gerust een kijkje op onze website en lees nog veel meer over de voordelen en specificaties van onze duurzame producten. Ook kunt u eenvoudig contact opnemen met ons behulpzame personeel dat u graag meer vertelt over onze verschillende pallets.