Big Box Palletcontainers

BIG BOX – HYGIËNISCH EN STABIEL

Onze Big Box is een robuust transport- en opslagsysteem, geschikt voor grote volumes. Door de unieke wandconstructie biedt de Big Box tot 10% meer binnenvolume dan traditionele palletboxen met rechte wanden. Afgeronde hoeken en een minimum aan ribben zorgen er bovendien voor dat de Big Box zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen is. De Big Box kan uit voorraad worden geleverd in gesloten en geperforeerde uitvoeringen, in versies op 4 poten, met 3 palletsleden en in meerdere afmetingen. Daarnaast zijn gemodificeerde Big Boxen leverbaar met een scharnierende frontklep, met wielen, met uitloop enz. De toepassingsmogelijkheden zijn hierdoor legio.

Big Box Palletcontainers

 

Vierzijdig gemakkelijk inrijdbaar voor heftrucks en palletwagens. Grote bedrukkingsvelden voor markeringen. Gladde binnenzijde met afgeronde perforaties. Convexe wanden voor extra binnenvolume en optimale hygiëne.

duurzame Big Box Palletcontainers

S&K Big Box Palletcontainers van kunststof

Big Box Palletcontainers

Big Box Palletcontainers

De Big Box is standaard verkrijgbaar met 4 poten of 3 palletsleden. De bodem is zeer stabiel (9 poten of 2 palletsleden zijn optioneel)Oplegdeksel, verzegelbaar. Ook met deksel kan worden gestapeld.Uitgerust met 1″ en 2″ uitloopmogelijkheden. Te voorzien van kogelkraan

Modellen en accesoires